• 10-23 jaar
  • Chat, forum
  • Luisteren, praten, advies, tips
  • Gratis hulp
  • Anoniem

Villa Pinedo

Wil je praten, lachen, klagen of huilen omdat je ouders gaan scheiden of gescheiden zijn? Zoek je een plek  je hoofd leeg te maken en je hart te luchten?

Over

Villa Pinedo bestaat uit 450 jongeren die zich inzetten voor kinderen met gescheiden ouders. Zij zijn Buddy in de chat, beantwoorden vragen op het forum en maken vlogs. Allemaal om kinderen te steunen in de moeilijke tijd rondom de scheiding.

Hulp

Vragen stellen en ervaringen delen kan op het forum of via de chat in de Buddy-app. Buddy’s zijn getrainde jongeren die in een vergelijkbare situatie hebben gezeten als jij. Ze weten precies hoe jij je voelt en hebben vaak goede tips.

Veelgestelde vragen

Waarvoor kan ik hier terecht?

Villa Pinedo is een community van en voor kinderen met gescheiden ouders. Je kan hier vertellen wat jou dwars zit over de scheiding, je kan aan een buddy tips vragen maar je kunt ook gewoon gezellig kletsen over andere dingen.

Kan ik anoniem blijven?

Ja, chatten met een buddy is anoniem. Je hebt geen toestemming van je ouders nodig. De Buddy-app is beveiligd en wordt gemonitord door Villa Pinedo. Om je aan te melden is wel een email adres nodig.

24-uur per dag bereikbaar?

Nee, contact verloopt via de Buddy-app. Je kunt zo lang en zo vaak met een buddy chatten als jij zelf wilt. Op het forum vind je alvast meer dan 4.000 vragen van andere kinderen met gescheiden ouders.

Is Villa Pinedo gesloten en wil je toch direct met iemand praten?

De Luisterlijn is 24/7 bereikbaar voor een goed gesprek. Spoedeisende hulp of nood? Bel alarmnummer 112. Denk je aan zelfmoord? Ga dan naar: www.113.nl.

Jouw-GGD.png

Niet gevonden wat je zoekt? 

Vul de vragenlijst nog eens in of ga naar JouwGGD: het grootste online jongerenplatform in Nederland met informatie en tips over je gezondheid, lichaam, gevoel, relaties of dingen waar je liever niet over praat.

Vragen opnieuw invullen Naar JouwGGD

Hulplijnen Villa Pinedo
Menu
Onderwerpen
Website sluiten