• 13-25 jaar
  • Chat, forum, email
  • Luisteren, tips, advies
  • Gratis hulp
  • Anoniem

Proud2Bme

Op zoek naar informatie en ervaringen die te maken hebben met eetproblemen en eetstoornissen? Advies en tips nodig over gezond eten, lifestyle en vooral jezelf accepteren zoals je bent?

Over

Proud2Bme is een van de grootste online hulpsites voor jongeren op het gebied van eetproblematiek. Op het platform worden elke dag blogs en interviews geplaatst over eetproblemen, psychische problemen, gezondheid en zelfbeeld.

Hulp

Via het forum en dagelijkse (groep)chats kan je in contact komen met lotgenoten, steun krijgen van ervaringsdeskundigen en professionals raadplegen. Er is altijd een moderator aanwezig. Het Proud2Bme team bestaat uit ervaringsdeskundigen, psychologen, diëtisten en 20 vrijwilligers.

Veelgestelde vragen

Waarvoor kan ik hier terecht?

Veel voorkomende onderwerpen waarover jongeren hulp zoeken of vragen stellen bij Proud2Bme: eetstoornissen (zoals anorexia, boulimia), eetproblemen, eetpatronen, gezond eten, mentale gezondheid, zelfzorg en zelfbeeld.

Kan ik anoniem blijven?

Om te chatten en deel te nemen aan het forum moet je eerst een account aanmaken en je e-mailadres opgeven. Onder de 16 jaar moet je voor deelname toestemming hebben van je ouders.

24-uur per dag bereikbaar?

Nee, de (groeps)chat is iedere dag geopend van 19:00-21:00 uur. Je kan met je vraag of probleem altijd op het forum terecht voor verhalen, tips en advies.

Is Proud2Bme gesloten en wil je toch direct met iemand praten?

De Luisterlijn is 24/7 bereikbaar voor een goed gesprek. Spoedeisende hulp of nood? Bel alarmnummer 112. Denk je aan zelfmoord? Ga dan naar: www.113.nl.

Jouw-GGD.png

Niet gevonden wat je zoekt? 

Vul de vragenlijst nog eens in of ga naar JouwGGD: het grootste online jongerenplatform in Nederland met informatie en tips over je gezondheid, lichaam, gevoel, relaties of dingen waar je liever niet over praat.

Vragen opnieuw invullen Naar JouwGGD

Hulplijnen Proud2Bme
Menu
Onderwerpen
Website sluiten