• 12-30 jaar
  • Forum
  • Luisteren, advies, tips
  • Gratis hulp
  • Anoniem

Join Us

Zou jij meer leuke dingen willen doen met leeftijdsgenoten? Wil je meer vrienden om je heen hebben? Maar vind je dat moeilijk of ingewikkeld?

Over

Op Join Us vind je veel informatie en verhalen van jongeren die jou kunnen helpen om je eenzaamheid te doorbreken. Ook kun je een zelftest doen: eenzame gevoelens zijn niet altijd een probleem waar je iets mee moet.

Hulp

De website geeft ook tips en is er een forum waarop je een vraag of berichtje kunt achterlaten. Via Join Us Community kom je makkelijk in contact met jongeren die hetzelfde voelen als jij. Het is een veilige plek waar je anderen ontmoet, samen lol hebt en elkaar kunt helpen.

Veelgestelde vragen

Waarvoor kan ik hier terecht?

Bij Join Us vind je informatie, tips en verhalen die helpen om eenzaamheid te doorbreken of je stimuleren in meer sociaal contact. Je kan rondkijken op de community en zelfs meedoen met een Join Us groep in jouw gemeente.

Kan ik anoniem blijven?

Op de community kun je een nickname en avatar gebruiken. Wel moet je een e-mail adres en je leeftijd invullen. Verder bepaal je zelf welke persoonsgegevens je deelt. Bijvoorbeeld in een privé bericht. Onder de 18 jaar moet je toestemming hebben van je ouders om deel te nemen.

24-uur per dag bereikbaar?

Je kan Join Us niet bereiken via de chat of telefoon voor vragen of hulp. Op de online community kan je wel altijd terecht om een vraag te stellen, tips te zoeken, verhalen te lezen of een bericht te posten.

Wil je toch direct met iemand praten?

Ga naar Alles Oké?, Jouw GGD of MIND Korrelatie. De Luisterlijn is 24/7 bereikbaar voor een goed gesprek. Spoedeisende hulp of nood? Bel alarmnummer 112. Denk je aan zelfmoord? Ga dan naar: www.113.nl.

Jouw-GGD.png

Niet gevonden wat je zoekt? 

Vul de vragenlijst nog eens in of ga naar JouwGGD: het grootste online jongerenplatform in Nederland met informatie en tips over je gezondheid, lichaam, gevoel, relaties of dingen waar je liever niet over praat.

Vragen opnieuw invullen Naar JouwGGD

Hulplijnen Join Us
Menu
Onderwerpen
Website sluiten