• 12-25 jaar
  • Chat, telefoon, e-mail
  • Luisteren, advies, doorverwijzing
  • Gratis hulp
  • Ja

Jeugdstem

Word je uit huis geplaatst? Heb je een probleem met jouw instelling? Wil je een andere hulpverlener? Vragen over pleegouders of voogdij? Mag je je vader of moeder niet zien?

Over

Als je niet thuis (meer) woont heb je al heel wat meegemaakt. Soms gaan dingen toch anders dan je denkt. Je begrijpt het niet. Of je bent het er niet mee eens. Jeugdstem zoekt het samen met jou uit.

Hulp

Elk kind of jongere die te maken krijgt met jeugdhulp kan rekenen op Jeugdstem. Hun vertrouwenspersonen zijn er om jou te ondersteunen. Met duideljike antwoorden, tips, advies en bij klachten. Via de chat of telefoon. Gratis en anoniem.

Waarvoor kan ik hier terecht?

Jeugdstem is er om je te helpen zodat je verder kunt in de jeugdhulp. Voor kinderen en jongeren in een gesloten instelling, open groep of thuiswonend, Als je een vraag of klacht hebt of als je advies wilt. Samen zoeken we het uit. 

Kan ik anoniem blijven?

Ja, chatten en bellen kan anoniem (met nickname). Als je het contactfomulier invult of een klacht wilt indienen zal Jeugdstem meer van je willen weten (zoals e-mail adres of telefoonnummer).  

24-uur per dag bereikbaar?

Nee, je kan Jeugdstem bellen van 09:00-17:00 uur op werkdagen en chatten van maandag t/m donderdag van 16:00-20:00 uur en vrijdag tussen 15:00-17:00 uur.

Is Jeugdstem gesloten en wil je toch direct met iemand praten?

De Luisterlijn is 24/7 bereikbaar voor een goed gesprek. Spoedeisende hulp of nood? Bel alarmnummer 112. Denk je aan zelfmoord? Ga dan naar: www.113.nl.

Jouw-GGD.png

Niet gevonden wat je zoekt? 

Vul de vragenlijst nog eens in of ga naar JouwGGD: het grootste online jongerenplatform in Nederland met informatie en tips over je gezondheid, lichaam, gevoel, relaties of dingen waar je liever niet over praat.

Vragen opnieuw invullen Naar JouwGGD

Hulplijnen Jeugdstem
Menu
Onderwerpen
Website sluiten