• Alle leeftijden
  • Telefoon, chat, email
  • Luisteren, praten, advies
  • Gratis hulp
  • Anoniem

Hulplijn Verbreek de stilte

Heb je te maken gehad met seksuele intimidatie, misbruik, geweld, aanranding of verkrachting? Je hoeft er niet mee te blijven rondlopen.

Over

Verbreek de stilte is een hulplijn van Slachtofferhulp Nederland en biedt je emotionele en praktische ondersteuning. Of het nu pas is gebeurd of langer geleden. Binnen het gezin, de sportclub, op school of bij een religieuze instelling. Zij helpen je graag verder.

Hulp

Bij Verbreek de stilte kom je anoniem in contact met iemand die gespecialiseerd is in het herkennen van geweld of misbruik. Ze weten hoe je daarover kan praten, hoe je een slachtoffer steunt en bij welke hulporganisatie je terecht kan. Je kan met ze bellen of chatten.

Veelgestelde vragen

Waarvoor kan ik hier terecht?

Als slachtoffer of getuige van (vroeger) seksueel misbruik en lichamelijk of geestelijk geweld kun je met al je vragen en verhalen terecht bij Hulplijn Verbreek de stilte.

Kan ik anoniem blijven?

Ja, je kunt Hulplijn Verbreek de stilte anoniem bellen. Alles wat je vertelt wordt vertrouwelijk behandeld.

24-uur per dag bereikbaar?

Nee, deze hulplijn is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:00-20.00 uur en zaterdag van 10:00 - 17:00 uur.

Is Verbreek de stilte gesloten en wil je toch direct met iemand praten?

De Luisterlijn is 24/7 bereikbaar voor een goed gesprek. Spoedeisende hulp of nood? Bel alarmnummer 112. Denk je aan zelfmoord? Ga dan naar: www113.nl.

Jouw-GGD.png

Niet gevonden wat je zoekt? 

Vul de vragenlijst nog eens in of ga naar JouwGGD: het grootste online jongerenplatform in Nederland met informatie en tips over je gezondheid, lichaam, gevoel, relaties of dingen waar je liever niet over praat.

Vragen opnieuw invullen Naar JouwGGD

Hulplijnen Hulplijn Verbreek de stilte
Menu
Onderwerpen
Website sluiten