• 16-25 jaar
  • Videobellen
  • Praten, advies, therapie
  • Gratis hulp
  • Gedeeltelijk

ENYOY

Zit je met gevoelens van somberheid, angst of stress? Heb je lichte psychische klachten of twijfel je daarover?

Over

Via het besloten online platform kun je zelf, waar en wanneer je wilt, werken aan jouw mentale gezondheid. Er zijn andere (ervaringsdeskundige) jongeren en psychologen die met je mee kunnen denken. Bij ENYOY vind je fijne informatie over omgaan met klachten, nuttige oefeningen, tips en filmpjes.

Hulp

Bij een eerste kennismaking (mag via videobellen) kijk je met een medewerker naar jouw klachten en overleg je of het platform bij je past. Daarna wordt je gekoppeld aan een psycholoog van ENYOY en volg je een persoonlijk therapiepad met oefeningen.

Veelgestelde vragen

Waarvoor kan ik hier terecht?

Bij ENYOY kun je zelf online aan de slag met jouw struggles. Onderwerpen waarover jongeren hulp zoeken hebben o.a. te maken met somberheid, angst, onzekerheid, eenzaamheid of stress. Als je daar op tijd iets aan probeert te doen, kun je voorkomen dat je klachten erger worden. 

 

Kan ik anoniem blijven?

Gedeeltelijk. Je moet een contactformulier invullen voor een kennismaking en later een account hebben om online met andere jongeren, psychologen en ervaringsdeskundige medewerkers berichten te kunnen delen. Op ENYOY zelf kun je gebruik maken van een nickname en dus anoniem blijven.

24-uur per dag bereikbaar?

Nee, het platform is niet ingericht met openingstijden. Er is ook geen chat of telefoonservice. Eenmaal deelnemer aan het ENYOY project ga je het platform uitproberen en zelf contact zoeken met andere deelnemers en experts. 

Is ENYOY gesloten en wil je toch direct met iemand praten?

De Luisterlijn is 24/7 bereikbaar voor een goed gesprek. Spoedeisende hulp of nood? Bel alarmnummer 112. Denk je aan zelfmoord? Ga dan naar: www.113.nl.

Jouw-GGD.png

Niet gevonden wat je zoekt? 

Vul de vragenlijst nog eens in of ga naar JouwGGD: het grootste online jongerenplatform in Nederland met informatie en tips over je gezondheid, lichaam, gevoel, relaties of dingen waar je liever niet over praat.

Vragen opnieuw invullen Naar JouwGGD

Hulplijnen ENYOY
Menu
Onderwerpen
Website sluiten